Verfmolenstraat 4, 1333 AV, Almere
(+31) (0) 20 36 99 705
info@realfacility.nl

Aanleg terras Hotel Olympic

Verbouwingen & Facilitair beheer onder een dak

hotel verbouwingen en reparatie

Hotel Olympic recent open gegaan in 2019 en al direct vanaf dag 1 een grote hit.
Het hotel is dermate populair dat uitbreiden van het terras versneld in gang moest worden gezet. Wij hebben dit project direct opgepakt en de graafwerkzaamheden opgestart, om zo economisch mogelijk om te gaan met de tijd en dus ook de investeringen zijn gelijk elektra kabels en waterleidingen mee getrokken voor een lopend ander project.

De 3D tekeningen voor de aanleg van het terras, de graafwerkzaamheden en het aanleg van het terras zelf zijn in zeer korte tijd zowel gestart als afgerond zodat alles ruim voor tijd klaar was en gasten in het hotel gebruik konden maken van de faciliteiten van dit mooie hotel.

Real facilitair weet klanten te verbazen en te ontzorgen met passie voor ons werk !