Verfmolenstraat 4, 1333 AV, Almere
(+31) (0) 20 36 99 705
info@realfacility.nl

Ben de ruiter

Verbouwingen & Facilitair beheer onder een dak

hotel verbouwingen en reparatie

Een van de grondleggers van dit bedrijf is Ben de Ruiter. Real Facility B.V. is een onderneming welke niet zonder Ben kan bestaan. Samen met John van den Bosch en collega Marc Herdes staat hij aan het roer van dit bijzondere
facilitaire bedrijf met een moderne twist.

Waar Ben in de afgelopen 30 jaar de nodige ervaring heeft opgedaan en medeverantwoordelijk was voor de bouw van het WTC en het Olympic Hotel in Amsterdam, heeft Ben ook een grote rol weten te spelen bij de wel bekende “Amstel Hotel / Botel boot”, een boot met hotel-eigenschappen of anders gezegd een hotel op een boot.

Met vele jaren ervaring en een dosis humor, weet hij iedereen onder grote druk en motivatie aan het werk te houden met gevoel voor kwaliteit en juiste richting te houden en sturen.