Verfmolenstraat 4, 1333 AV, Almere
(+31) (0) 20 36 99 705
info@realfacility.nl

Verbouwing Hotel Hendricks

Verbouwingen & Facilitair beheer onder een dak

Hotel Hendricks in Amsterdam een zeer modern hotel met luxe uitstraling midden in het centrum van Amsterdam hecht veel waarde aan kwaliteit en heeft ons als onderhouds partner aan zich gebonden. Of het nu gaat om kleine of grote onderhouds werkzaamheden aan dit hotel wij weten raad met een snelle en vakkundige afhandeling van de problemen.

Vaak gaat het om kleine lekkages, schades aan wanden, schilder en of stuc werkzaamheden. Wij pakken deze werkzaamheden snel en vakkundig op als facilitair partner van dit hotel.

Een vast contact persoon, makkelijk digitaal melding maken van de problemen en wij pakken alles centraal op. Mooier kan bijna niet zou je denken ? maar als slagroom op de taart komen wij structureel langs om de kwaliteit te controleren en te zien of alles er nog bij staat zoals het zou moeten.